Sistema intern de microfonia MG16

Estàs fart de pujar a l'escenari amb cables penjant per dreta i esquerra i amb micròfons externs que es desenganxen amb facilitat i et treuen mobilitat?
Doncs posa un MG16 al teu acordió!
L'MG16 és un sistema de microfonia interna que he dissenyat jo mateix pensant en aquells acordionistes (d'entre els quals m'hi incloc) que busquem un sistema robust, còmode, que no s'acobli i a bon preu. Partint d'un sistema molt utilitzat per a trikitixes, he afegit unes millores per equilibrar el so i per reduir el soroll dels cops i la botonera.
Com que el micròfon està a l'interior, el so és lleugerament més comprimit que el dels micròfons exteriors, però és un so molt correcte. 

L'MG16 és:
  • Robust i còmode: oblida't de tants cables i micros a la vista. Una sola sortida de jack, com una guitarra, endolles i funciona, sense piles.
  • Oblida't del vent. Com que el micròfon està a l'interior, el vent no li afecta.
  • Oblida't dels acoblaments. Per fi et podràs sentir bé per monitors sense por que se t'acobli.
  • Sortida balancejada. O sigui, que es comporta com un micròfon de veu normal i corrent, el pots endollar directament a l'entrada de micro de la taula de so amb el cable jack->canon inclòs. Alternativament, el pots connectar amb un cable jack-jack (el típic de guitarra) i llavors el so serà no-balancejat i et recomano que el passis per una DI.
  • El pots complementar amb un sistema sense fils per a guitarra i llavors la llibertat ja és total!
  • I el millor, el preu:
    • sistema MG16 + instal·lació: 150€
    • complement: sistema sense fils UHF: 45€
Els sistemes de microfonia acostumen a ser força cars, a partir de 400€ més la instal·lació en el cas dels interns. Això fa que molts acordionistes prefereixin comprar micròfons externs i així els poden utilitzar en diferents acordions. L'MG16 té un preu molt assequible, i no és perquè tingui components de baixa qualitat sinó per la senzillesa del sistema. No et compliquis la vida, fem-ho fàcil!


    Comentaris